matrac SZEKSZÁRD


Matracbolt Szekszárd.
A MEGAMATRAC Szekszárdon is. Itt élőben is lehetséges kipróbálni a kényelmes és kitűnő minőségű matracainkat. Az üzlet matracok széles választékával vár. Túl lassú a házhoz-szállítás, nehéz érvényesíteni a garanciát? Akkor a Szekszárdi boltunk a legjobb választás. Itt megtalálhatod azt a kiváló matracot amire tényleg szükséged van. Tudjuk hogy nem mindenki szeret online vásárolni. Ezért is nyílt boltunk Szekszárd városában is. Legyen az amit keresel rugós vagy hab matrac esetleg párnák, fenyő bútorok vagy bármi más amire szükséged van, itt az összes ilyen termék megtalálható. Ágybetét, ágy, ágyrács és még sok minden más, ha matracot keresel Szekszárdon itt a helyed. Bármilyen matracokkal foglalkozó bolt is legyen amit keresel a többi bolttal ellentétben a Szekszárdon található boltunkban elérhető mindaz amire csak szükséged lehet egy innovatív és pihentető magyar hálószoba berendezéséhez.


Vegyél tényleg hozzád illő matracot.

Ha neked nem mond semmit a rugók száma, nem ismered a matracok megfelelő sűrűségét és minden a matracválasztással kapcsolatban bonyolultnak tűnik, akkor hidd el nem vagy egyedül.

Sajnos sokan itt feladják! Te ne tedd ezt!

  • Hiszen senki sem született matrac tudorként, adj egy esélyt nekünk. Mi segítünk neked mert biztosak vagyunk abban hogy találunk számodra megfelelő huzattal és komfort réteggel ellátott ágymatracot. Legyen az a manapság népszerű vagy " hagyományos" ágybetét. 2 -5 perc alatt megtaláljuk neked Tolna megye legjobb matracát.
  •  Sok alapvető és mélyebbre ható információt is megosztunk veled, amik segítenek hogy időt és pénzt takaríthass meg, amikor a matracot használod. Ez szó szerint azt jelenti hogy ha nálunk kerül megvásárlásra az ágymatrac, akkor alig ha mész el "csak" egy matraccal.


Gyere el boltunkba hogy az alvás tényleg pihentető legyen, hiszen minden testhez készül hozzá illő matrac. Legyünk mi is a matracválasztás része, érdemes megkeresned bennünket. Találkozunk Szekszárdon, pontos címünk 7100 Szekszárd, Wesselényi utca 16 szám alatt.

Bevizsgált magas minőség

megamatrac

7100 Szekszárd, Wesselényi utca 16.
(A kispostánál)

Telefon: +36 74 950 143
Mobil: +36 20 349 5458
E-mail: szekszard@megamatrac.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00
Szombat: 09:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA.

Parkolási lehetőség az üzletünk előtt.

üzletvezető  norbi

megamatrac