• Latex&Vegan matrac
  • Latex&Vegan matrac
Méret
Ár
90x200 cm183.300 Ft
160x200 cm289.900 Ft
180x200 cm324.900 Ft


Termékismertető


Latex&Vegan matrac
5 zónás táskarugós rendszerrel készült matrac. A matracbelső megerősített táskarugós egység, mely egy extra habréteget is tartalmaz, hogy a gerincoszlop alátámasztása mindig szilárd legyen az alvófelületen. A matrac zsákrugói öt zónára lettek osztva, hogy minden testrészünk megkülönböztetett figyelmet kapjon A termékben nincsenek állati eredetű alapanyagok és egy extra latexréteg biztosítja a különösen rugalmas és tartós fekvőfelületet A matrac alján csúszásgátló felület van kialakítva, amely garantálja a stabil pozíciót alvás közben.

-Öt Zónás táskarugós rendszer
Magasság: 32±1 cm
Súlykorlát: 120 kg
Garancia: 10 év
Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

Annak érdekében, hogy minden élőlény kényelmét biztosítsuk, a Natura Latex Vegan matraccal környezetbarát alvási komfortot kívánunk kínálni, ezzel megnyitva a kaput a mából a jövőbe történő átalakulás előtt. A Natura Latex Vegan ágyban használt vegán szövet elutasítja az állatok és állati termékek felhasználását és fogyasztását, és nem tartalmaz állatokból származó anyagokat vagy selymet, és nem tesztelték állatokon. Mivel főként természetes összetevőkből áll, hozzájárul a környezetvédelemhez és a fenntartható életmódhoz. A Natura Latex & Vegan matrac maximális kényelmet és tartást biztosít kiváló minőségű természetes latex komfortrétegével. Légáteresztő szerkezetének, tartósságának és rugalmasságának köszönhetően sok szempontból kiegészíti az alvás közben szükséges nyugalmat.


Környezetbarát és alvásbarát is
A hagyományos rugós matracokban, mivel a rugók vezetékekkel vannak összekötve egymással, nem tudják megfelelően elosztani a nyomást. A Natura Latex & Vegan matracban zsebrugós technológiát alkalmaznak. Ezzel a technológiával az alvás kényelmesebbé vált.
Kényelem a természetből!
A Natura Latex & Vegan matrac maximális kényelmet és tartást biztosít kiváló minőségű természetes latex komfortrétegével. Légáteresztő szerkezettel rendelkezik, és minimálisra csökkenti az izzadást azáltal, hogy természetes szellőzést biztosít a szerkezetében lévő légbuborékokkal.